Verlenging Student-assistent (SA) of Onderwijs-/Onderzoeksassistent (OOA) of mentor

Het PSSC fungeert als voorbereider in het HR serviceplein voor de JobMotion uitzendkrachten die een ULCN account nodig hebben. Dat betekent dat de informatie op dit formulier wordt doorgestuurd naar het PSSC, waarna ze de uitzendkracht registratie opstarten in het HR Serviceplein. De aanvraag verschijnt daarna bij de aangegeven leidinggevende en deze persoon kan de aanvraag indienen (zoals gewoonlijk). Het is hierom belangrijk om alle velden goed in te vullen, anders kan het account niet aangemaakt worden.

De velden met een * zijn verplicht.
Gegevens Student-assistent of OOA


Hierbij willen wij u mededelen dat JobMotion de aanvragen voor een Tewerkstellingsvergunning (TWV) met ingang van 01-10-2021 niet meer in behandeling neemt, omdat de Universiteit hiervoor een gespecialiseerde afdeling heeft (het SCIS).
Door steeds ingewikkeldere wet- en regelgeving is dit niet meer goed door JobMotion uit te voeren.
U kunt de aanvragen voor een buitenlandse student van buiten de EU/EER zone aanvragen via het serviceplein. Deze aanvraag wordt vervolgens automatisch door het SCIS in behandeling genomen.
Let op: de aanvragen voor een TWV moeten 2 maanden van te voren worden ingediend.

Aanmeldingen voor studenten en werknemers o.a. uit het Verenigd Koninkrijk die in het bezit zijn van een geldige verblijfsvergunning waarop vermeld staat dat een TWV niet is vereist, Arbeid vrij is toegestaan, kunt u uiteraard wel bij ons aanmelden.
Check dit s.v.p. eerst bij de student of werknemer voordat u deze bij JobMotion aanmeldt om vertraging te voorkomen mocht er onverhoopt toch een TWV nodig zijn.