Aanmeldformulier Student-assistent (SA) of Onderwijs-/Onderzoeksassistent (OOA) of mentor

De velden met een * zijn verplicht.

Gegevens student-assistent of OOALet op: JobMotion neemt aanvragen waarvoor een Tewerkstellingsvergunning (TWV) moet worden aangevraagd met ingang van 01-10-2021 niet meer in behandeling omdat de Universiteit hiervoor een gespecialiseerde afdeling heeft (het SCIS). Door steeds ingewikkeldere wet- en regelgeving is dit niet meer goed door JobMotion uit te voeren.
U kunt de aanvragen voor een buitenlandse student van buiten de EU/EER zone aanvragen via het serviceplein. Deze aanvraag wordt vervolgens automatisch door het SCIS in behandeling genomen. De studenten worden door de Universiteit aangesteld en betaald. Let op: de aanvragen voor een TWV moeten 2 maanden van te voren worden ingediend.

Aanmeldingen voor studenten en studenten/werknemers uit het Verenigd Koninkrijk die in het bezit zijn van een geldige verblijfsvergunning waarop vermeld staat dat een TWV niet is vereist, Arbeid vrij is toegestaan, kunt u uiteraard wel bij ons aanmelden. Check dit s.v.p. eerst bij de student of werknemer voordat u deze bij JobMotion aanmeldt om vertraging te voorkomen mocht er onverhoopt toch een TWV nodig zijn.